logo-sarto-akva

Inspiration

Sarto AkvarieService tilbyder

Flotte, beroligende akvarier i dit hjem eller på arbejdspladsen

Akvariefiskenes behov er minimale, men kræver dog et sundt akvariemiljø. Akvarier behøver en del pleje og vedligeholdelse løbende. De skal renses jævnligt, og vandet skal udskiftes, så det er frisk og rent. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med det helt rigtige udstyr.

Institutioner - Akvarier

Hyggelige, beroligende og afstressende akvarier på plejehjem, børnehaver, sociale opholdssteder og skoler til glæde for både voksne og børn.

Kontor Akvarier

Smukke og individuelle akvarier der pynter i kontorlandskaber. Specielt designet til dit kontormiljø. Kun fantasien sætter grænsen.

Private Akvarier

Vi hjælper med opstart af akvarie, lige fra indkøb af materialer, planter og fiske arter. Vi udfører også service på akvarier i private hjem.

Restaurant & Café Akvarier

Et flot akvarie på jeres restaurant skaber skøn opmærksomhed. Akvarier til opbevaring af levende hummere er vores speciale. Vi udfører servicebesøg min. hver 2 uge.

Udendørs Akvarier

Få service og vedligeholdelse på dine udendørs bassiner både med og uden fisk. Har I brug for flot vandkunst, kan vi også være behjælpelige med forslag og ideer.

Specielle løsninger

Giv os et kald hvis du leder efter en helt speciel akvarieløsning til erhverv. Vi designer unikke akvarier der er tilpasset vores kunders ønsker.